Badrumsrenovering

 

 

Kontor

Östervik 31, 916 93 Bjurholm

Öppet

Måndag-Fredag:
kl 7 – 17

Låt ett badrumsproffs med god erfarenhet utföra din badrumsrenovering. Vi följer alla förekommande branschregler och håller oss löpande uppdaterade om alla nya regler och rekommendationer som utkommer. Om du lämnar ditt badrum i våra händer kan du känna dig trygg. Kontakta oss på mail eller telefon med din offertförfrågan så återkopplar vi inom kort med vad just din renovering kommer att kosta. Samarbetar bland annat med Nybos Bygg AB

Återförsäljare till b.la. Hafa, Westerbergs & Noro

Blandare

Tillsammans med vårt mångåriga kunnande vad gäller skandinaviska byggnormer, installationskrav och certifiering tar vi nu nästa steg och gör stora delar av vårt blandarsortiment miljövänligt. Water Save sparar vatten, utan kompromiss på komfort..

Vikduschar

Vikbara och svängbara duschhörn, duschdörrar och nischduschar som viks på mitten för att ta minimalt med plats. Perfekt för dig med mindre plats i ditt badrum eftersom dörren går att öppna utan att den tar plats utåt i rummet.

Handdukstork

En handdukstork är vardagslyx när den är som bäst. Att svepa in sig i en riktigt varm och skön handduk är något alla borde unna sig. Vi har handdukstorkar i olika design, färger och storlekar. För vattenburen värme och/eller elpatron, välj det som passar dig bäst.

Takduschar

Välj en nätt mindre modell eller ett generöst duschhuvud som ger dig en känsla av att stå i ett tropiskt regn. Sortimentet är brett och ger dig många valmöjligheter att skapa en duschlösning som passar dina behov..

Miljö & Hållbarhet

Målmedvetet arbetar vi för att ständigt kunna erbjuda badrumsprodukter med så liten miljöpåverkan som möjligt. Tillsammans med våra skickliga designers och konstruktörer antar vi utmaningen att utforska nya tekniker och hållbara material för att nå våra högt ställda krav.